#11 REVIEW: Photobooth & Guestbook Corner

Salam pembuka bicara.

Kenapa review Photobooth dulu eh? Sebab gambar tu je yang dah ada dulu. Hehe

Photobooth : Instagram @annurzulaika
Includes backdrop, guestbook table, decor



Guestbook: DIY
Polaroid: Own printing
Lace: Lebihan lace lama
Guestbook Jute wine: Daiso



Guestbook Corner Deco: DIY + @annurzulaika
Marquee Letter with lights: Spotlight + Typo
Frame with Instruction : DIY + IKEA frame laying around the house



Photobooth vendor memang senang sangat nak deal. Sebenarnya aku nak photobooth yang paling basic sekali, & yang pastinya murahhhh. Aku pening kepala sekali nak guestbook la sekali nak DIY guestbook lah pun dia rilek je melayan. Hahaha TT

Guestbook DIY pun senang je, beli satu rim kertas, tebuk lubang, pasang rim. Andddd if you want it to be exclusive just use black/dark colored marker pens, and use plain papers (tips: beli kat Mydin memang murah). Cheaper cost but look expensive! Hehe
.

No comments: